E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

VivaStyle


Vivadent

VivaStyle je bieliaci gél na zjasňovanie zubov so zmeneným sfarbením, pripravený na použitie. Produkt si aplikuje samotný používateľ. Gél sa aplikuje špeciálne nasadzovanou aplikačnou vaničkou. Aktívne zložky: 10 % alebo 16 % peroxid karbamidu, čo zodpovedá 3,6 % a 5,8 % peroxidu vodíka. Jedna striekačka obsahuje 3,7 g gélu. To zodpovedá 3 ml.

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

VivaStyle 16 %

Patient Kit
VI 646032
4 x 3 ml striekačka, príslušenstvo
Jen pro přihlášené
Refill
VI 756181
3 x 3 ml striekačka
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.