E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Bifix QM / Bifix SE


VOCO

Bifix SE QuickMix sada

VO 1784 | VOCO

Duálne tuhnúci, samoleptací výplňový systém na definitívne výplne inlayov, onlayov, koruniek, mostíkov z keramiky, zirkónia, kompozitných materiálov a/alebo kovov. Balenie: 3 x 5 g QuickMix striekačky (univerzálna, trasparentná, biela opákna), miešacie kanyly typ 14 a typ 15, aplikačné nadstavce typ 1.

Top produkty VOCO (PDF)

Bifix SE - náhradné balenie

VOCO

Bifix SE, 5 g QuickMix striekačka, po 5 miešacích kanýl typu 14 a 15, 5 aplikačných násadcov

U (universal)
VO 1785
Jen pro přihlášené
T (transparent)
VO 1786
Jen pro přihlášené
WO (white-opaque)
VO 1787
Jen pro přihlášené

Bifix QM - sada

VO 1217 | VOCO

Duálne tuhnúci, živicový fixačný cement, univerzálny upevňovací systém na kompozitovej báze v QuickMix striekačkách. Balenie: 10g QuicMix striekačka U, po 4ml z tekutín 1 a 2 Futurabondu DC, 5ml Ceramic Bond, kanyly typ 11, aplikačné nadstavce typ 4, príslušenstvo.

Top produkty VOCO (PDF)

Bifix QM refill

VOCO

Bifix QM, 10g QuickMix striekačka, kanyly typ 11, aplikačné nadstavce typ 4, príslušenstvo

5ml Ceramic Bond
VO 1106
Jen pro přihlášené
U (universal)
VO 1218
Jen pro přihlášené
T (transparent)
VO 1219
Jen pro přihlášené
WO (white-opaque)
VO 1759
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.