E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Piezon Master 700 STANDARD / PREMIUM


EMS

Mobilný ultrazvukový odstraňovač zubného kameňa s najnovšou technológiou Piezon® NO PAIN a LED svetlom. Umožňuje najvýkonnejšie a zároveň najšetrnejšie ultrazvukové ošetrenie. Prístroj má 2 samostatné zásobníky preplachovacieho roztoku. Multifunkčné využitie od scalingu cez preparáciu kavít až po endodonciu. Stačí len zapojiť do elektrickej zásuvky a môžete pracovať. Regulácia preplachovania priamo na svetelných násadcoch, regulácia intenzity ultrazvuku na dotykovom paneli. Samočistiaca funkcia. Možnosť voľby štandardného režimu a režimu pre endodonciu. Svetelné násadce na oboch stranách pre lepší komfort práce. Balenie obsahuje 3 ultrazvukové koncovky s momentovými kľúčmi (A, P, PS), 1 násadec (PREMIUM 2 násadce), 2 nádoby, multifunkčný pedál. 

Leták Piezon Master 700 (PDF)
Prezentácia Piezon (PDF)

Piezon Master 700 varianty

Piezon Master 700 PREMIUM
EM FT-194/PREMIUM
Jen pro přihlášené
Piezon Master 700 STANDARD
EM FT-194/STANDARD
Jen pro přihlášené

Piezon Master 700 STANDARD / PREMIUM príslušenstvo

EMS

Bottles (fľaše na vodu)

350 ml
EM EG-064
Jen pro přihlášené
500 ml
EM EG-082
Jen pro přihlášené

Cord (kábel) k Piezon Master 700

Prepojovací kábel
EM EK-186
Jen pro přihlášené
Piezon
EM EM-110A
Jen pro přihlášené
Držiak mag. násadca pravý
EM FV-077
Jen pro přihlášené
Držiak mag. násadca ľavý
EM FV-078
Jen pro přihlášené

Foot Pedal (nožný spínač) k Piezon Master 700

Multifunkčný
EM EK-169
Jen pro přihlášené

Hygiena k Piezon Master 700

Vodná pumpa
EM BA-035C
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.