E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Držiaky Curaprox


Curaprox

CURAPROX CPS 457 Set

Curaprox

Ergonomický dizajn, držiak so systémom "mini click", určený pre osobnú starostlivosť na cestách i doma. Balenie: 1 držiak UHS 450 so sadou kefiek: CPS 07, 09, 011 v špeciálnom obale "travelbox".

CURAPROX IAP Sonda

Curaprox

Sonda CURAPROX IAP podľa Dr. J. Sedelmayera umožňuje rýchle, presné a hospodárne určenie optimálnej kefky CURAPROX. Farebná stupnica zodpovedá farebnosti kefiek CURAPROX CPS. Sondy sa používajú na držiakoch UHS 405 - 450. Balenie: 1 IAP - Sonda.

CURAPROX UHS 410 / 411 / 412 / 413 / 415 "mono", UHS 420 "duo"

Curaprox

Hliníkový, patentovaný držiak švajčiarskych medzizubných kefiek CURAPROX CPS pre domáce použitie a IAP sondu. Držiaky UHS 410, UHS 411, UHS 412 a UHS 413 sú jednostranné "mono", držiak UHS 420 (strieborný) je obojstranný "duo" (vhodný pre použitie kefiek dvoch veľkostí).

Curaprox držiak, 1ks

UHS 420 (strieborný "duo")
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.