E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Speedex sada


CR 3600 | Colténe
Jen pro přihlášené

C-silikón s vynikajúcou zmáčavosťou a výbornými vlastnosťami pri tečení. Objemová stabilita sa blíži k A-silikónom. Je možné pre reguláciu doby tuhnutia predávkovať alebo poddávkovať aktivátor až o 30% bez vlyvu na kvalitu odtlačku. Balenie: Putty (910 ml), Light Body (140 ml) a aktivátor (60 ml). 

Katalóg Colténe Endo (PDF)
Katalóg Colténe Protetika (PDF)
Katalóg Colténe Restoration (PDF)

Speedex

Putty (910 ml dóza tmelu)
CR 4970
Jen pro přihlášené
Light body (140 ml tuba)
CR 4980
Jen pro přihlášené
Medium (140 ml tuba)
CR 4986
Jen pro přihlášené
Universal Aktivátor (60 ml tuba)
CR 4990
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.