E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Clinpro White Varnish


3M

Prípravok na odstránenie citlivosti zubov

Viac ochrany vďaka jedinečnému zloženiu TCP prípravku na odstránenie citlivosti zubov od 3M ESPE. Clinpro™ White Varnish s TCP (tri-kalcium fosfátom) je výrobok s jedinečným zložením aj vďaka pridaným fluoridových, kalciových a fosfátových látok, vyskytujúcich sa v slinách.

  • Lepšie zateká, aj na miesta nedostupné pre klasické laky
  • Uvoľňuje vyššie množstvo fluoridov
  • Uzatvára dentínové tubuly


Clinpro White Varnish refill 50 x 0,5 ml

mint Clinpro White Varnish
3M 12249
Jen pro přihlášené
cherry
3M 12249C
Jen pro přihlášené
melon
3M 12249L
Jen pro přihlášené

Clinpro White Varnish refill 100 x 0,5 ml

mint
3M 12250
Jen pro přihlášené
cherry
3M 12250C
Jen pro přihlášené
melon
3M 12250L
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.