E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Maxcem Elite Chroma


Kerr

Maxcem Elite™ Chroma ponúka farebný indikátor Color Cleanup Indicator. Cement je natoľko “chytrý” (smart), že Vás upozorní, kedy je potrebné odstrániť prebytky. Navyše je kompatibilný so všetkými nepriamymi rekonštrukciami, a širokou škálou dostupných materiálov (keramika, CAD/CAM a ďalšie).

Vlastnosti a výhody:

  • Farebný Cleanup indikátor. Zmena farby počas gélovej fázy upozorní na optimálny čas na odstránenie prebytkov
  • Duálne tuhnúci. Farba sa stratí po polymerizácii alebo chemickom dotuhnutí cementu, čo umožňuje maximálnu flexibilitu v použití.             
  • Vynikajúca väzobná sila. Najvyššia adhézia v porovnaní s ostatnými cementami na trhu.
  • Rádiopákny. Jednoduchá identifikácia na rentgene.
  • Systém balenia. Duálne, automix striekačky, doplnené optimálne zahnutými aplikačnými kanylami, ktoré umožňujú aplikáciu cementu priamo na rekonštrukciu alebo do vypreparovaej kavity.           
  • One-peel™ clean up. Jednoduché odstránenie prebytkov.
  • Jednoduché skladovanie. Nie je potrebné skladovať v chladničke.
  • Kompatibilita. Kompatibilný so všetkými nepriamymi rekonštrukciami. Keramika, PFM a kovové rekonštrukcie, CAD/CAM materiály.

Maxcem Elite Chroma Standard Kit

KH 36371 | Kerr

Balenie: 4 x striekačka automix, 16 x Automix Tips (Regular) 8 x Automix Tips (Wide), 8 x intraoral Tips, 8 x Root Canal Tips.

Maxcem Elite Chroma refill

Kerr

Maxcem Elite Chroma 2 x 5 g refill

clear
KH 36372
Jen pro přihlášené
biely
KH 36373
Jen pro přihlášené
žltý
KH 36374
Jen pro přihlášené

Maxcem Elite Chroma príslušenstvo

40 x Pink Automix Tips (regular)
KH 36375
Jen pro přihlášené
8 Automix Tips + 8 root canal Tips
KH 36376
Jen pro přihlášené
8 Automix Tips + 8 intraoral Tips
KH 36377
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.