E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Mini Sandblaster W&H


LD W1-W&H | Larident
Jen pro přihlášené

Ručný pieskovač pre zdrsnenie spájaných povrchov pred lepením koruniek,mostíkov, brekiet apod. Ideálne pre všetky kovy a keramiku Je vhodný tiež pre odstraňovanie zbytkov cementu z koruniek a mostíkov.Pripojenie pomocou adaptéra na W&H rýchlospojku, ktorá je na turbínkovej hadici. / prášok Aluminium oxid 50 micronov alebo 95 micronov/

Mini Sandblaster

možnosť pripojenia na rychlospojky BienAir,KaVo, NSK, Sirona
Mini Sandblaster BienAir
LD W1-BienAir
Mini Sandblaster KaVo
LD W1-KaVo
Mini Sandblaster Laboratory
LD W1-Lab
Mini Sandblaster NSK
LD W1-NSK
Mini Sandblaster Sirona
LD W1-Sirona
Prášok Aluminium Oxide 50micron,500g
LD W41
Prášok Aluminium Oxide 95 micron,500g
LD W44
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.