E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)
Akce

Pola Luminate, 5,5 ml


SD 7700092 | SDI
Jen pro přihlášené
Akční nabídky

Pero so štetčekom na bielenie zubov so 6% peroxidom vodíka. Určené len pre zubných lekárov. Aplikuje sa priamo na zuby bez potreby nosičov. Pôsobí 30 minút. Pola Luminate je nástroj pre udržanie jasného, bieleho úsmevu medzi návštevami lekára. Viac ako 60 aplikácií je v jednej tube s dlhotrvajúcou príchuťou mäty. Možno bieliť všetky zuby alebo iba jeden. Uvoľňuje fluoridy.

SDI Katalóg 2023/24 (PDF)

Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.