E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Bond-1 SF (pôvodný názov: Bond 008)


Pentron

Samoleptacie adhezívum bez rozpúšťadiel.

Bond-1 SF je svetlom tuhnúce, jednokrokové, samoleptacie adhezívum, ktoré definuje novú vlastnú generáciu. Spoločnosť Pentron zo zloženia tohto produktu účinne odstránila rozpúšťadlo, ktoré sa nachádza prakticky vo všetkých ostatných adhezívach na trhu, pri zachovaní vysokej pevnosti väzby charakteristickej pre konvenčné adhezíva. Bond-1 SF vytvára väzbu medzi minerálmi zubnej štruktúry a živicami spojiva, bez použitia acetónu, vody alebo alkoholu, a poskytuje vynikajúcu väzbu na dentín aj na sklovinu.

Vlastnosti a výhody

  • bez rozpúšťadiel - bráni vzniku citlivosti, eliminuje problémy bežných techník ako je nadmerné alebo nedostatočné vysušenie; netrpí vyparovaním rozpúšťadla pri otváraní fľaštičky a zmenou kvality s časom
  • nie je potrebné vykonávať sušenie vzduchom - šetrí ordinačný čas; odstraňuje neistotu z presušeniu dentínu
  • samoleptacie - netreba leptanie kyselinou; šetrí čas
  • univerzálny - Bond-1 SF je dokonalý pre všetky potreby priamej aplikácie kompozitu a je kompatibilný s duálne tuhnúcimi materiálmi (v prípade, že je prvá vrstva duálne tuhnúceho materiálu vytvrdená svetlom)
  • uikátne vlastnosti pre zaobchádzanie - umožňuje rovnomerné rozotrenie materiálu; zaisťuje úplné pokrytie a optimálny výsledok
  • jedna vrstva - jednoduché použitie; skrátená doba výkonu

Bond-1 SF Syringe Kit

SF N03N | Pentron

Balenie: 2 x 1 ml striekačka, 20 x aplikačná kanyla so štetčekom.

Bond-1 SF príslušenstvo

100 x aplikačná kanyla so štetčekom.
SF N03T
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.