E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Piezon 250


EMS

Mobilný ultrazvukový odstraňovač zubného kameňa so samostatným zásobníkom preplachovacieho roztoku. Multifunkčné využitie od scalingu cez preparáciu kavít až po endodonciu. Stačí len zapojiť do elektrickej zásuvky a môžete pracovať. Jednoduchá regulácia preplachovania a intenzity ultrazvuku pohybom prsta. Balenie obsahuje aj 3 ultrazvukové koncovky s momentovými kľúčmi (A, P, PS).

Katalóg Piezon 250 

Bottles (fľaše na vodu)

350 ml
EM EG-064
Jen pro přihlášené
500 ml
EM EG-082
Jen pro přihlášené

Cord (kábel) k Piezon 250

Piezon
EM EM-140/A
Jen pro přihlášené

Foot Pedal (nožný spínač) k Piezon 250

2-polohový
EM EK-128
Jen pro přihlášené

Hygiena k Piezon 250

vodná pumpa
EM BA-035B
Jen pro přihlášené
vodný filter
EM FV-084
Jen pro přihlášené

Piezon 250 varianty

Piezon 250
EM FT-216#
Jen pro přihlášené
Piezon 250 s LED svetlom
EM FT-224#
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.