E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Ústne vody


Curasept ADS 212

Curaden Healthcare

Ústna voda určená na dlhodobé používanie, má antibakteriálny účinok, zabraňuje vzniku zubného povlaku a podporuje mineralizáciu zubov. Ústna voda je vhodná na prevenciu vzniku zubného povlaku a zubného kazu. Používa sa tiež ako prevencia pooperačných komplikácií. Je ju možné používať aj niekoľko mesiacov. Balenie: 200ml.

Elmex Sensitive Plus ústna voda

Gaba

Vysoko účinný aminfluorid chráni odhalené zubné krčky pred vznikom zubného kazu v dentíne. Špeciálne aktívne zložky vytvárajú ochrannú vrstvu proti vonkajším podnetom. Pravidelné užívanie znižuje už existujúcu precitlivelosť zubov. Balenie: 400ml fľaša.

Elmex ústna voda

Gaba

Na prevenciu zubného kazu s vysoko účinným aminfluoridom, ktorý sa viaže so zubnou sklovinou v krátkom čase. Spevňuje ju a spôsobuje, že je odolnejšia proti pôsobeniu kyselín. Neobsahuje alkohol a farbivá. Balenie: 400ml fľaša.

Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.