E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Grandio Core Dual Cure


VOCO

Tekutý, duálne tuhnúci, nanohybridný materiál pre nadstavbu pahýľov. • Nano-hybridná technológia (obsah plnidiel až 77 % hmotnosti) • Jeden materiál na dostavby ako aj cementovanie čapov • V troch farbách: dentín, biela a modrá • Po vytvrdnutí extrémne tvrdý, ale opracovateľný ako dentín

Katalóg VOCO 2023/24 (PDF)

Katalóg VOCO 2023/24 (PDF)

Top produkty VOCO (PDF)

Grandio Core Dual Cure, QuickMix striekačka 10g

Dentin
VO 1910
Jen pro přihlášené
Blue
VO 1911
Jen pro přihlášené
White
VO 1912
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.