E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Clip / Clip F / Clip Flow


VOCO

Clip

VO 1285 | VOCO

Svetlom tuhnúci, provizórny, výplňový materiál na dočasné výplne. Balenie: 3 x 4 g striekačky.

Top produkty VOCO (PDF)

Clip Caps

25 x 0,25 g
VO 1287
Jen pro přihlášené

Clip F

VOCO

Svetlom tuhnúci výplňový materiál s fluoridom na provizórne výplne.

Top produkty VOCO (PDF)

Clip F refill

3 x 4 g striekačka
VO 1283
Jen pro přihlášené
2 x 4 g striekačka
VO 1289
Jen pro přihlášené

Clip Flow

VO 1282 | VOCO

Clip Flow je zatekavý, svetlom tuhnúci materiál pre všetky typy provizórnych výplní, pečatenie a ošetrenie vrátane riešenia v podobe onlejí a inlejí. Je vhodnýtiež  ako podkladový materiál pre provizórne korunky a mostíky, k vykrývaniu pred odtláčaním, zakrývaniu okrajov ďasien pri ordinačnom bielení, upevňovaní živicových matríc pri zhotovovaní výplní a k provizórnemu pečateniu otvorov pre skrutky implantátov a vchodov do koreňových kanálikov pri endodontických procedúrach.

Materiál v špeciálnej NDT striekačke sa ľahko a presne nanáša a hladko zateká do kavity, pričom dosahuje dobrú adaptáciu pri okrajoch. Vďaka rýchlemu vytvrdzovaniu svetlom je Clip Flow schopný dosiahnuť dostatočne elastickú konzistenciu, ktorá umožňuje obzvlášť dobré odstraňovanie provizórneho materiálu v jednom kuse pred zhotovením definitívnej výplne, čo znamená, že na kavite nie je potrebná žiadna ďalšia práca. Clip Flow má dobrú nosnú schopnosť a je vďaka tesnej priľnavosti pri okrajoch tesný voči slinám, čím zaisťuje bezpečnosť provizórnych výplní.

Balenie - striekačka 2 x 1,8 g.

Top produkty VOCO (PDF)

Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.