E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Admira


VOCO

Admira je svetlom tuhnúci materiál na báze ormocerov, ktoré sú vyvinuté špeciálnou technológiou kompozitov. Admira obsahuje jednak trojrozmerné sieťované anorganicko-organické viazané polyméry (ormocery), jednak alifatické a aromatické dimethakryláty. Dodáva sa v praktických dávkovacích striekačkách aj ako Admira Caps (Composite-Application-System) k priamej aplikácii.

Katalóg VOCO 2023/24 (PDF)

Top produkty VOCO (PDF)

Admira Caps

VOCO

Admira v kapsliach pre priamu aplikáciu, vynikajúca estetika a výborná biokompatibilita.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira Caps, 25 x 0,25 g

Admira set I striekačky

VO 2420 | VOCO

Svetlom tuhnúci, výplňový materiál na báze Ormocerov s vysokou biokompatibilitou. Balenie: set 7x 4g striekačky (A2, A3, A3.5, B2, B3, C2, OA2), 5ml Vococid gel, 4ml Admira Bond, farebná škála, príslušenstvo.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira set II striekačky

VO 2419 | VOCO

Svetlom tuhnúci, výplňový materiál na báze Ormocerov s vysokou biokompatibilitou. Balenie set II: 7x 4g striekačky (3 x A2, 3 x A3, 1 x A3.5), 5ml Vococid gel, 4ml Admira Bond, príslušenstvo.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira striekačky refill

VOCO

Svetlom tuhnúci materiál na báze ormocerov.

Top produkty VOCO (PDF)

Admira, 4 g striekačka

Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.