E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Skinman Soft Plus - dezinfekcia rúk


Ecolab

Skinman Soft Plus je vysoko účinná dezinfekcia rúk, vhodná na časté a pravidelné používanie vďaka prídavným zložkám, ktoré chránia pokožku rúk. Skinman Soft Plus je účinný kvapalný dezinfekčný prípravok na dezinfekciu rúk na báze izopropanolu so širokým spektrom účinnosti. Je účinný proti širokej škále baktérií a vírusov a je vhodný na použvanie vo všetkých oblastiach zdravotníctva.

Hlavné výhody Skinman Soft Plus:

  • nedráždi a nevysušuje pokožku
  • upokojujúci účinnok na pokožke
  • udržiava pokožku rúk zdravú a jemnu vďaka obsahu glycerínu
  • receptúra bez obsahu farbív

Účinná látka: 2-propanol, 2-fenoxyetanol
Účinnosť: baktericídna, proti kvasinkám, mykobaktericídna (vrátane TBC), proti obalenm vírusom (HIV, HBV, HCV) a obmedzenému spektru vírusov (Norovírus, Rotavírus, Adenovírus)

Karta bezpecnostných udajov - Skinman Soft Plus  

Skinman Soft Plus refill - dezinfekcia rúk

5 L
EC 3093100
Jen pro přihlášené
0,5 L
EC 3093820
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.