E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Breeze


Pentron

Samoadhezívny živicový cement.

Breeze je špecificky určený k ľahšiemu cementovanie koruniek, mostíkov, inlejí, onlejí a čapov vzhľadom k eliminácii krokov leptania, primingu a bondingu. Samoadhezívny živicový cement Breeze poskytuje jednu z najsilnejších väzieb medzi samoadhezívnymi cementami a je opatrený rýchlym a ľahko použiteľným Automix aplikačným systémom. Po nanesení začína Breeze rýchlo pôsobiť a zaisťuje väzbu dentínu, skloviny a náhrady v jednom rýchlom a jednoduchom kroku. Odstránením leptania, primingu a bondingu sa výrazne znižuje pooperačná citlivosť a skracuje sa doba výkonu, čo prispieva k upokojeniu pacienta a ku skráteniu ordinačného času.

Vlastnosti a výhody

  • výnimočná pevnosť väzby - priľne k dentínu a ku sklovine bez použitia bondu
  • duálne tuhnutie - polymerizácia svetlom a chemicky pre maximálnu všestrannosť
  • pohodlný Automix aplikačný systém - priama a presná jednokroková aplikácie s minimálnou časovou stratou - nie je potrebné ručné miešanie!
  • univerzálny výber odtieňov - A2, translucent a biely opákny

 

Breeze Intro Kit

SF N97 | Pentron

Balenie: 3 x 4 ml striekačka A2, 4 ml striekačka translucent, 4 ml striekačka opákna biela, 3 ml fľaštička silan, 40 automix koncoviek, 10 intraorálnych automix koncoviek.

Akce

Breeze refill 4 ml striekačka

translucent
SF N97A
Jen pro přihlášené
opákna biela
SF N97E
Jen pro přihlášené

Breeze refill príslušenstvo

Silan 3 ml
SF N04EA
Jen pro přihlášené
100 x Automix koncovka
SF N33C
Jen pro přihlášené
50 x Automix koncovka
SF N33CA
Jen pro přihlášené
50 x Intra-oral Automix koncovka
SF N72AA
Jen pro přihlášené
100 x Intra-oral Automix koncovka
SF N72AB
Jen pro přihlášené
1:1 Auto-mix Dispenser Gun 5 ml
SF N75S
Jen pro přihlášené
Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.