E-SHOP Kategorie

Kategorie



Čekejte prosím ...

Tyto stránky a na nich dále obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké – laické - veřejnosti. Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem nejste.
kosikKošík
0.00 Kč
(žádná položka)

Bluephase PowerCure


VI 667092 | Vivadent
Jen pro přihlášené

lampa Bluephase PowerCure disponuje tromi rôznymi programami vytvrdzovania, ktoré je možné ľubovoľne nastaviť tak, aby vyhovovali potrebám v rôznych situáciách: Okrem režimu vysokého výkonu 1200 mW / cm² ponúka režim turbo a 3s režim. V režime turbo produkuje lampa svetelnú intenzitu 2000 mW / cm² a tento režim je preto vhodný obzvlášť pre polymerizáciu upevňovacích materiálov pre nepriame výplne. V 3s režime vyžaruje Bluephase PowerCure svetelnú intenzitu 3000 mW / cm², ktorá umožňuje skrátiť dobu osvitu na tri sekundy pri svetelnom vytvrdzovaní priamych výplní kavít I. a II. triedy v stálom chrupe z okluzálneho povrchu. Vďaka takto krátkym dobám expozície sa okrem iného znižuje riziko výskytu chýb počas fázy svetelnej polymerizácie. Trojsekundovú dobu expozície je možné použiť vtedy, ak používa lampa Bluephase PowerCure v kombinácii s produktmi systému 3s PowerCure.

Lampa PowerCure so zdrojom LED Polywave so širokopásmovým spektrom je vhodná na polymerizáciu všetkých dentálnych materiálov vytvrdzovaných svetlom v rozsahu vlnovej dĺžky 385 - 515 nm. Patria sem materiály na výplne, adhézne prostriedky/lepidlá, materiály na podklad, obloženie, pečatenie fisúr, dočasné materiály, a takisto tmeliace materiály na zámky a nepriame náhrady, ako sú keramické inlaye.

Leták Bluephase Power Cure

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

NAVOD - Bluephase-PowerCure

Bluephase PowerCure & Tetric PowerFill System Kit Syringe

VI 668253 | Vivadent

Balenie:

  • Bluephase PowerCure
  • 3 g striekačka Tetric PowerFill IVA, 2 g striekačka Tetric PowerFlow IVA, 2 ml Adhese Universal VivaPen.

 

Produktový katalóg Ivoclar (PDF)

Prohlížením těchto stránek souhlasíte se sběrem nezbytných údajů potřebných k jejich funkčnosti. Kromě nich sbíráme anonymizované statistiky návštěvnosti, které poskytujeme našim obchodním partnerům pro reklamní a propagační účely. Vězte, že ochraně osobních údajů rozumíme. V případě nejasností nás kdykoli kontaktujte.